Öğrenci Görüşmeleri Başladı

Öğrenci Görüşmeleri Başladı
20.04.2016
694
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde, öğretim elemanları ve yöneticilerden belirlenen gruplar, fakülte ve yüksekokullarda öğrenci görüşmelerine başladı.

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin ve öğrencilerin isteklerinin değerlendirilmesi amacı Sakarya Üniversitesi’nde oluşturulan gruplar, öğrenci görüşmelerine başladı. Görüşmeler için eğitim fakültesinden bir öğretim üyesi, değerlendirilecek olan fakülte veya yüksekokuldan dekan yardımcısı veya müdür yardımcısı, başka bir birimden bir öğretim üyesi olmak üzere 3 kişiden oluşan gruplar, çeşitli sorular sorarak öğrencilerin isteklerini ve memnuniyetlerini değerlendirecek.

Gönüllük esasına göre 3’ncü ve 4’ncü sınıf öğrencileri ile gerçekleştirilen görüşmelerde farklı bölümleri de temsil edecek şekilde birinci öğretim, ikinci öğretim dağıtımı da gözetilmek üzere her birimden öğrencilerin istek ve öneri değerlendirilecek. Öğrencilere verilen eğitim-öğretim hizmetinin kalitesini ölçmek amacı ile gerçekleştirilen görüşmelerin sonucundan çeşitli iyileştirmeler yapılacak.

20.04.2016 – YC
694 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.