Ödüllü Kısa Filmler Gösterildi

02.05.2013

Sakarya Üniversitesi (SAÜ)’nde 9. Akbank Kısa Film Festivali Film Gösterimi Düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki program Sinema Topluluğu tarafından organize edildi.

Akbank Kısa Film Festivali, ülke sinemasına katkıda bulunan yeni sinemacıları desteklemek, amatör ya da profesyonel her tür kısa filmi tanıtmak düşüncesiyle düzenleniyor. İlk olarak 2004 yılında gerçekleştirilen kısa film festivali, festival kültürü içinde kısa filmlerin tartışılacağı platform sağlama görevini de üstlenmiş durumda. Akbank Kısa Film Festivali ilk yılından itibaren Akbank Sanat’ta gerçekleşen her festival sonrasında “Akbank Kısa Film Festivali Üniversitelerde” etkinliği ile, İstanbul ve Anadolu’daki birçok üniversitede ödüllü kısa filmleri öğrencilerle buluşturuyor.

Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte bugün, canlandırma, kurmaca ve belgesel alanlarından ödüllü kısa filmler gösterildi.

02/05/2013 – ÇP