New York Devlet Üniversitesi’nden SAÜ’ye Ziyaret

21.05.2013

New York Devlet Üniversitesi Kore Kampusu Başkanı Joshua ChoonHo Kim, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Eğitim ve araştırma alanlarında karşılıklı işbirliğini arttırmak için karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere Sakarya Üniversitesi’ne ziyaret eden New York Devlet Üniversitesi Kore Kampüsü Başkanı Joshua ChoonHo Kim, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile görüştü.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile New York Devlet Üniversitesi Kore Kampusu Başkanı Joshua ChoonHo Kim görüşmesinde, öğrenci, akademik, bilimsel ve idari kadro değişimi, araştırma ve bilimde işbirliği, akademik materyal, yayın ve diğer bilimsel bilgi paylaşımı konuları masaya yatırılarak, fikir alışverişinde bulunuldu.

21/05/2013 – CP