MYO Yöneticileri Piknikte Buluştu

03.06.2014

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Meslek Yüksekokulu müdürleri aile pikniğinde buluştular.

SAÜ meslek yüksekokulu müdürleri ve müdür yardımcıları Pamukova Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen aile pikniğinde buluştular.

Pamukova Meslek Yüksekokulu’nun  (PMYO) bahçesinde 1 Haziran Pazar günü düzenlenen pikniğe, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile Meslek Yüksekokulları (MEYOK) Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık da aileleri ile pikniğe katıldılar.

Yrd. Doç. Dr. Taki Demir, pikniğe katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, katılımcılar da düzenlenen etkinlik için PMYO Müdürü’ne ve personeline teşekkürlerini ifade ettiler.

03/06/2014 – HM