Mustafa Çalışkan Diplomasını Aldı

02.02.2017

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Sakarya Üniversitesi’nde yürüttüğü doktora eğitimini tamamlayarak diplomasını aldı.

Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde eğitimini tamamlayan Çalışkan “Doktor” unvanı aldı.

Çalışkan’ı tebrik eden Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Gerek akademik ve gerekse 15 Temmuz darbe girişimine karşı duruşu ve gösterdiği başarılardan  dolayı sayın Mustafa Çalışkan’ı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Emniyet dünyasına 1983 yılında Ankara Polis Koleji ile adım atan Çalışkan, ardından Adalet Meslek Yüksek Okulu’nu bitirdi. Çalışkan Müdür, yüksek lisansının İstanbul Adli Tıp Enstitüsü’nde tamamladı.Çalışkan, daha sonra Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktora programına başvurdu ve başarıyla mezun olarak doktor unvanını aldı. Mustafa Çalışkan, bir dönem Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde de görev yapmıştı.

02/02/2017 – HAY