Murat Çelik Ücretsiz Konser Verecek

03.12.2011

Murat Çelik Sakarya Üniversitesi’nde ücretsiz konser verecek.

Dağılan Düş Sokağı Sakinleri Gurubunun kurucusu Murat Çelik Sakarya Üniversitesi’nde ücretsiz konser verecek.

06 Aralık Salı günü SAÜ Kampüs Kafetarya’da gerçekleşecek konser saat 20:00’da başlayacak. Konser öncesi DART Grubu sahne alacak. 5 Nokta 4 Event Organizasyon’un düzenlediği konser sadece Sakarya Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz olacak.

Müziğe “Düş Sokağı Sakinleri” adlı müzik grubunun üyesi olarak değil bizzat kurucusu olarak başladı. Solo kariyerine “Su Düşleri” albümüyle başladı daha sonra Düş Sokağı Sakinleri’nden ayrılarak “Seyyah” isimli albümünü çıkardı. Kitap çalışmalarına başlayan Murat Çelik,Ekim 2004 yılında “Gülziya” isimli roman çalışmasını gerçekleştirdi. Roman ikinci baskısını 2005’in ekiminde yaptı. Ardından 2005 yılının sonlarına doğru “Aşkın Elif Hali” isimli şiir kitabını çıkarttı. Hissettiklerini ve yaşadıklarını: “Aklınızla kalbinizin kesiştiği yere dikkat edin, elimizde bir tek o kaldı” diyerek özetlemektedir.

03/12/2011 – Haber Merkezi