Yağışlı

Mühendislik Fakültesi Mezunları ve Akademisyenleri Buluştu

13.06.2014

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunları ve akademisyenleri Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) kapsamında buluştu.

SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gültekin Çağıl, Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cemalettin Kubat ve Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ufuk Kula ile 1985 yılı mezunları yer aldı.

Buluşmada mezunların yeni öğrencilere tavsiyeleri, önümüzdeki dönemlerde seminer ve konferanslarla öğrencilere tecrübe aktarımı, öğrencilere sanayi danışmanlığı ve günümüzde sektörün ihtiyaç duyduğu nitelik ve yeteneğe sahip mühendislerin durumu gibi konular görüşüldü.

13/06/2014 – MA