Müftü Serenli’den Veda Ziyareti

03.02.2017

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a veda ziyaretinde bulundu.

2012 yılından bu yana Sakarya İl Müftülüğü görevinde bulunan ve yaş haddinden emekli olacak olan İlyas Serenli, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya’daki görevi boyunca Sakarya Üniversitesi ile pek çok alanda işbirliği içerisinde bulunduklarını belirten Müftü Serenli, “Sakarya Üniversitesi ile pek çok ortak projeye imza attık. Bu konuda bizleri her zaman destekleyen Sakarya Üniversitesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Elmas, Serenli’ye bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Sakarya Üniversitesi olarak her türlü projeye destek verdiklerini söyledi.

Ziyaretin ardından Rektör Elmas, Müftü Serenli’ye hediye takdim etti.

03-02-2017 / ST