Gök Gürültülü

Mimarlık Bölümünden Mimar Sinan Etkinliği

19.04.2019

Sakarya Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından “Mimar Sinan’ı Anlatıyorum” konulu workshop etkinliği düzenledi.

Mimarlar Odası Sakarya Temsilciliği “2019 Yılı Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri” kapsamında, 13 Nisan Cumartesi Günü Panaroma Cafe & Restaurant’ta düzenlenen etkinliğe, Mimarlar Odası Sakarya Temsilciliği Başkanı Sami Kafadar, SAÜ Mimarlık Bölüm Başkanı Doç.Dr. Tahsin Turgay, SAÜ Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Demir ve Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyelerinden Zekeriya Altundal, Öğr. Gör. Halide Bozkurt, Mustafa Yılmaz, Öğr. Gör. Bora Altınışık, Selim Kınalı, Sümeyra Bulut ve Sinan Gül katıldı.

Etkinlik kapsamında mimarlık bölümü öğrencileri, gruplar halinde çalışarak Mimar Sinan’ı anlatan posterler tasarladı. Etkinlik sonucunda poster sunumlarının değerlendirilmesi yapılarak, katılan tüm öğrencilere jüri üyeleri tarafından katılım belgesi ve ödülleri verildi.

19-04-2019 / ST