Hafif Yağmur

Mimari Fikir Proje Yarışması

14.12.2018

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Trakya Büyükkent Bölge Temsilciliği tarafından ulusal düzeyde düzenlenen “Menekşe Kibrit Fabrikası ve Yakın Çevresi Yeniden Canlandırma” Ulusal Öğrenci Mimari Fikir Proje Yarışması sona erdi.

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Gülşah Güneş, Burak Bozkurt ve Sümeyye Karakaya  121 proje arasında ilk 8’e girerek eşdeğer mansiyon ödülünü kazandı.

Yarışmanın ödül töreni, kolokyum ve sergi açılışı, 21 Aralık 2018 Cuma günü saat 18.30’da Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Karaköy Binası’nda gerçekleştirilecek.

14.12.2018 – YC