Mezuniyet Cübbeleri Hazır

06.05.2019

SAÜ 2019 Mezuniyet Töreni Tarihleri ve Mezuniyet Cübbesi Satışı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri 1-5 Temmuz 2019 tarihlerinde düzenlenecektir. Mezuniyet törenlerine ilişkin detaylı program daha sonra ilan edilecektir.

Mezuniyet törenlerinde öğrencilerimizin giyeceği cübbe model ve tasarımları kararlaştırılmış olup önceki yıllarda kullanılan cübbelerden farklıdır.

Belirlenen renk ve modelde orijinal cübbeler belirlenen satış noktalarından ve kargo yoluyla temin edilebilecektir.

Üniversite tarafından yenilenen mezuniyet cübbeleri Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Çarşısında ve Sakarya Üniversitesi İktisadi İşletmesinin belirlediği noktalarda satışa sunulacaktır.

SAÜ İktisadi İşletmesi tarafından belirlenen diğer satış noktaları:

• ÜNİVERSİTE İÇİ: Kampüs Çarşı, Hendek Eğitim Fakültesi
  • MERCAN TEKSTİL: Katlı Pazar Sokağı
  • TERZİ ERCAN: Dar Sokak
  • ERCADE EŞARP: Uzun Çarşı

SAKARYA DIŞINDAKİ ÖĞRENCİLER İÇİN KARGO İLE ADRESLERE GöNDERİM YAPILIR.

SİPARİŞ VE SORULARINIZ İÇİN: 0 (532) 675 35 05

Güncelleme: 15 Mayıs 2019 /9.30