Gök Gürültülü

Metalurji ve Malzeme Günleri Başladı

23.03.2015

Sakarya Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri’ başladı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 7.si düzenlenen ‘Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri’nde sektörün önemli isimleri, öğrencilerle deneyimlerini paylaşacak.  Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sakin Zeytin, öğrenci ve sektör temsilcilerinin bir araya getiren bu tarz etkinliklerin önemine vurgu yaptı ve programda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

23-24-25 Mart tarihlerinde devam edecek etkinliğin program akışı şöyle;

23 MART Pazartesi

13:30-14:30 ASAŞ Alüminyum Yasası Mamül Fabrika Müdürü Emrah ÇELEBİ

14:45-15:45 3B HUB Ortak Kurucusu Tunahan KIRKTEPELİ  (3 Boyutlu Teknolojiler)

16:00-17:00 FORD Otosan Pres, İmalat Takip-Kalıp Mühendisi M. Burak MISIRLI