Meslek Yüksekokullarında Mezuniyet Heyecanı

Meslek Yüksekokullarında Mezuniyet Heyecanı
04.07.2017
2.513
A+
A-

Sakarya, Sağlık Hizmetleri ve Ferizli Meslek Yüksekokulları’nda 2017 yılı mezuniyet törenleri gerçekleşti.

Sakarya MYO mezuniyet töreni Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda, Sağlık Hizmetleri ve Ferizli meslek yüksekokulları mezuniyet törenleri ise SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlendi.

Sakarya MYO’da mezuniyet coşkusu

Sakarya MYO 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenine SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Sakarya MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. İsmail Gümüş, öğretim üyeleri, mezunlar ve aileleri katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın, törende yaptığı konuşmasında mezunları tebrik ederek, “Öğrencilerin yetişmesinde ve mezuniyetinde en büyük paya sahip olan öğretim üyelerimizi ve aileleri de ayrıca tebrik ediyorum. Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

Sakarya MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Gümüş, mezunların bundan sonra da okulla bağlarını koparmamaları gerektiğini belirterek, “Üniversitemizden aldığınız eğitimle, kazandığınız bilgi ve beceri ile hayatınızda yeni bir döneme başlıyorsunuz. Bu yeni döneminizde karşılaşacağınız zorluklardan asla korkmayın. İşinizi layıkıyla yapın, doğrulukta ve dürüstlükte azami dikkat gösterin. Hepinize başarılar diliyor, mezuniyetleriniz kutluyorum” diye konuştu.

Sakarya MYO birincisi İnşaat Teknolojisi programından Numan Durmaz, plaketini Sakarya MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Gümüş’ten aldı. Programlarında dereceye girenlerin plaketlerini almalarıyla devam eden tören, mezunların keplerini havaya atmalarıyla sona erdi.

Sağlık Hizmetleri MYO mezunlarını verdi

Sağlık Hizmetleri MYO 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenine SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç.Dr. Selma Altındiş, öğretim üyeleri, mezunlar ve aileleri katıldı.

Törende mezunlar adına Sağlık Hizmetleri MYO birincisi İlk ve Acil Yardım programından Sümeyye Kızmaz bir konuşma yaparken, Kızmaz plaketini ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’tan aldı. Programlarında dereceye girenlerin belgelerini ve plaketlerini almalarıyla devam eden tören, mezuniyet yemini ve kep atma ile sona erdi.

Ferizli MYO’yu unutmayın

Ferizli MYO 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenine ise Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Şükrü Cicioğlu, öğretim üyeleri, mezunlar ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmaları ile başlayan program, Ferizli MYO birincisi Tekstil Teknolojisi programından Zeliha Balta’nın tüm mezunlar adına yaptığı konuşması ile devam etti. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, törende yaptığı konuşmasında mezunlara Ferizli’yi unutmamaları gerektiğini söyleyerek, meslek yüksekokulları ile bağlarını devam ettirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Ferizli MYO birincisi Tekstil Teknolojisi programından Zeliha Balta, mezuniyet yeminini okurken, ardında mezunların kep atmalarıyla tören sona erdi.

Törenlerde öğretim elemanları ve mezunların aileleri heyecanlarını gizleyemezken, mezunlar ise buruk bir sevinç yaşadılar.

04-07-2017 / ST


2.513 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.