MaxQDa Analytics Pro Eğitim Programı Sosyal Bilim Araştırmalarını Destekliyor

MaxQDa Analytics Pro Eğitim Programı Sosyal Bilim Araştırmalarını Destekliyor
20.02.2024
558
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı ve İSTAR Araştırma Eğitim Danışmanlık işbirliğiyle 15-16 Şubat tarihlerinde düzenlenen MAXQDA Analytics Pro eğitim programı, nitel yöntem araştırma çalışmalarını desteklemek amacıyla gerçekleştirildi. Etkinlik, 2 gün boyunca 4 oturum halinde gerçekleşti ve eğitmen Fırat Yılmaz tarafından yönetildi.

Etkinliğe, sosyal bilimler, sağlık bilimleri ve eğitim bilimleri alanlarında uzman akademisyenler katıldı. Özellikle sosyal bilim çalışmalarında nitel yöntemleri analiz etmek için profesyonel bir yazılım programı olan MAXQDA Analytics Pro’nun kullanımı üzerine yoğunlaşıldı.

Etkinlik boyunca, farklı fakültelerden katılımcılar araştırma yöntemleri ve analiz teknikleri konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

Toplamda 12 saat süren eğitim programı, akademisyenlerin nitel araştırma yöntemlerini daha etkin bir şekilde kullanabilmeleri için önemli bir platform sağladı. MAXQDA Analytics Pro eğitim programı, sosyal bilim araştırmalarında analitik kapasitenin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Haber- Fotoğraf: Deniz Ay Usta


558 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.