Gök Gürültülü

Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

14.05.2015

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrenci Temsilciliği tarafından düzenlenen, İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin katıldığı Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Toplamda 32 müsabakanın oynandığı turnuvanın galibi Kerem Aydemir oldu. İkincilği Arif Köse, üçüncülüğü ise Emrullah Demir aldı.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini, fakülte temsilcisi Muhammet Fatih Kirenci takdim etti. Kirenci, kazanan öğrencilerin yanı sıra turnuvaya katılan tüm öğrencilere, turnuva sponsoru SAÜ İlahiyat Vakfı'na ve müsabakalar boyunca hakemlik görevini üstlenen Sadullah Adıtepe ile Nurullah Baş'a da teşekkür etti.

14/05/2015 – SNT