Hafif Sağanak

Marmara Üniversitesi Orkestrasından Konser

25.12.2017

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Orkestrası, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde konser verdi.

SAÜ Devlet Konservatuvarı iş birliğiyle düzenlenen konserin şefliğini Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Uslu yaptı. Keman, viyola, çello, klarnet, akordeon, flüt, davul, kontrbas ve bağlama müzisyenlerinin bir araya gelerek müzik ziyafeti yaşattığı geceye öğretim üyeleri, öğrenciler ve Sakaryalıların katılımı yoğundu.

Klasik müzik eserlerinden türkülere ve şarkılara kadar birçok parçanın icra edildiği konser yaklaşık iki saat sürdü.

25-12-2017 / ST