Mevzi Sağanak

Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nden SAÜ’ye Ziyaret

12.11.2014

Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca, beraberindeki heyetle Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

İki üniversite arasındaki ilişkilerin görüşüldüğü ziyarette, Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektör Yardımcıları Doç. Dr. Mansur Nurettin ve Doç. Dr. Abdulmecit Nurettin, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vecdi Can hazır bulundu.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hediyelerini takdim etti.

12.11.2014- MA