Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma

24.10.2016

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda “Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma” konulu bir eğitim düzenlendi.

Aile Eğiticisi Sosyolog Esra Çetin ve Psikolog Gülnur Ayşe ER tarafından verilen eğitimde; Bağımlılık nedir? Bağımlılık yaratan maddeler nelerdir? Bağımlılığın fizyolojik ve psikolojik etkileri nelerdir? Bağımlılık ile ilgili tedavi süreçleri ve korunma, madde kullanan kişiler ile iletişim gibi konular ele alındı.

Eğitim sonunda SHMYO Müdürü Doç.Dr. Selma Altındiş tarafından eğitimcilere teşekkür belgesi takdim edildi.

24.10.2016 – YC