LLP/Erasmus Yabancı Dil Sınav Salon Bilgileri

19.02.2013

20 Şubat 2013 Çarşamba günü düzenlenecek olan LLP/Erasmus Yabancı Dil Sınavı için sınav salon bilgileri yayımlandı.

20 ŞUBAT 2013 Çarşamba günü üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A ve B blokta saat 14:00 de gerçekleşecek olan LLP/Erasmus Yabancı Dil Sınavına katılacak olan öğrencilerimizin sınav salon ve sıra numaraları www.ersbasvuru.sakarya.edu.tr adresinde sınav bilgileri kısmında duyurulmuş olup; tüm katılımcılara ait bilgiler aşağıdaki excel dosyasında yer almaktadır.

NOT 1: Önlisans ve Lisans Programlarından 2.20, Yükseklisans ve Doktora Programlarından 2.50 Genel Ağırlıklı not ortalamasından düşük olan başvuru sahipleri Yabancı Dil Sınavına alınmayacakları için aşağıdaki listede isimleri yer almamaktadırlar.

NOT 2: Ctrl/F tuşu ile isminizi aratmak sureti ile listeden de öğrenebilirsiniz.

Sınav Yeri Bilgilerine Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız…

Erasmus Sınav Yerleri

19/02/2013 – //