LLP/Erasmus Ek Başvuru Müracaat ve Sınav Takvimi

09.08.2012

Sakarya Üniversitesi’nde 2012/2013 Akademik Yılı LLP/Erasmus ek başvuruları 27 Ağustos -23 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Sakarya Üniversitesi’nde 2012/2013 Akademik Yılı LLP/Erasmus ek başvuruları 27 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında www.ersbasvuru.sakarya.edu.tr adresi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Yazılı sınav ise 03 Ekim 2012 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÖNEMLİ BİLGİLER :

1-      Üniversitemiz öğrencileri (Uzaktan ve Karma Eğitim Öğrencileri Hariç) başvurularını OBIS Kullanıcı adı ve şifresi ile gerçekleştireceklerdir.

2-      Başvuru esnasında yaşanabilecek soru ve sorunlar için erasmus@sakarya.edu.tr adresine elektronik ortamda müracaat edilmesi gerekmektedir.

3-      Öğrenim amaçlı öğrenci hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerin seçimlerinde “Önlisans ve Lisans Öğrencileri için 2.20 ; Yüksek Lisans ve Doktora için ise 2.50 ağırlıklı not ortalamasının mevcut olması gerekmektedir.

4-      Bu başvuru dönemi sadece 2012/2013 Akademik yılı Bahar yarıyılı kapsayacaktır. Bu nedenle herhangi bir dönem uzatma söz konusu olmayıp sadece bir dönemlik bir hareketlilik olacaktır.

5-      Başvurular, 2012/2013 Akademik Yılı için yapılan asıl yerleştirmelerden kalan kontenjanlar ve yerleştirmelerden sonra yapılan yeni anlaşmaların kontenjanları kullanılacaktır.

6- BAŞVURULAR SADECE ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ İÇİN GEÇERLİ OLUP; STAJ BAŞVURUSU ALINMAYACAKTIR.

Ayrıntılı bilgi için : www.erasmus.sakarya.edu.tr adresine tıklayınız…

09/08/2012 – //

// Dış İlişkiler