Lise Öğrencilerinden Kütüphanemize Yoğun İlgi

09.03.2022

Sakarya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi lise öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Şen Piliç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kütüphanemizi ziyaretlerde bulundu. Kütüphane kullanımı ve bilgi kaynaklarına erişim hakkında eğitim verilen ziyaretlere öğrencilerin ilgisi büyük.

Kitap çeşitliliği konusunda zengin içeriğe sahip olan kütüphanemizde bulunan imkanlar öğrencilerin de dikkatini çekti. SAÜ Merkez Kütüphanesinde bulunan kaynak çeşitliliği ve sosyal alanları beğendiğini ifade eden bir öğrenci, üniversite tercihlerinde kütüphanenin de önemli bir kriter olduğunu söyledi.