Lisansüstü Öğrenci Alımı Duyurusu

13.06.2016

“SAÜ Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği”  ve “SAÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği Senato Esasları” na  göre 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında Yüksek Lisans (Tezli/Tezsiz/Uzaktan Eğitim Tezsiz) ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır.

Lisansüstü Programlara Başvurular; 07-24 Haziran 2016 tarihlerinde ilgili Enstitülerin elektronik sayfalarından online olarak yapılacak olup, programlara ait başvuru, mezuniyet koşulları, sınav ve kayıt takvimleri Enstitülerin elektronik sayfalarında ilan edilecektir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü     www.sbe.sakarya.edu.tr

Fen  Bilimleri Enstitüsü       www.fbe.sakarya.edu.tr