Letonya Liepaja Üniversitesi’nden Ziyaret

Letonya Liepaja Üniversitesi’nden Ziyaret
10.07.2015
868
A+
A-

Letonya Liepaja Üniversitesi’nden bir heyet Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Letonya Liepaja Üniversitesi Eğitim ve Sosyal Çalışmalar Fakültesi Dekanı Dr. Paed Ilze Mikelsone ve Dekan Yardımcısı Dr. Linda Pavitola  Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti. Heyet, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan ile görüşerek Türkiye’de öğretmen yetiştirme süreci hakkında bilgi aldı. Uluslararası İlişkiler Birimini de ziyaret eden heyet, uluslararası öğrenci değişim programı konusunda görüşmeler yaptı.

Heyet, koordinatörlüğünü Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Titrek’in yaptığı International Conferences for Lifelong Education and Leadership- (ICLEL) 2016’nın Letonya Liepaja Üniversitesi’nde gerçekleştirilmesi amacı ile bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet, ziyaretin ikinci gününde ise Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. Sakarya Üniversitesi’nin hayata geçirdiği projeler hakkında bilgiler veren Rektör Elmas ile “ICLEL 2016” konusunda bir dizi işbirliği protokolü imzalandı.

Heyet, Sakarya Üniversitesi Spor Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Can Kurnaz ile Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Hatice Selen Tekin’i ziyaret ederek, Türkiye’de Spor ve Müzik Eğitimi konuları hakkında bilgi aldı.

10/07/2015 – YC

 
868 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.