Kütüphane Belge Takdimi

Kütüphane Belge Takdimi
25.03.2024
631
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ( SAÜ ) Kütüphane Nadir Eserler Salonu’nda kütüphane hizmetini en çok kullanan öğrencilere ve personele yönelik belge takdimi programı düzenlendi.

Programa, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Prof. Dr. Emrah Doğan, SAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdülkadir Altınsoy, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Program kapsamında konuşma yapan Kütüphane Daire Başkanı Çetin Alpaslan, ‘’ 60. Kütüphane Haftası dolayısıyla toplanmış bulunmaktayız. Kütüphaneyi en çok kullanan personelimize ve öğrencilerimize yönelik belge takdimi yapılacaktır, hepiniz hoş geldiniz’ ’ifadelerine yer verdi.

Kütüphanemiz 24 Saat Açık

Programın devamında konuşma yapan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, ‘’Sakarya Üniversitesi’nin bir geleneği var, bizim kütüphanemiz 24 saat açık. Pandemi döneminde de deprem döneminde açıktık, öğrenci olsun ya da olmasın kütüphanemizde 7/24 hizmet veriyoruz. Hatta bu konuyu misafirlerimize de sık sık bahsediyoruz. Bir süre önce, okul saati bittikten sonra öğrencilerimiz kampüsümüzden ayrılırdı, attığımız adımlarla birlikte kampüsümüz yaşayan kampüs oldu. Ancak sadece iyi olmak yetmiyor en iyisi olmamız lazım, iyi yönümüzü daha ileriye taşıyarak en iyisi olmaya gayret etmemiz gerekiyor. Bu şartlarda hizmet verdiğiniz için teşekkür ediyorum’’. İfadelerine yer verdi.

Program, belge takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Fotoğraf : Aybike Tekeli – Gizem Gökçe Arslan


631 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.