Konservatuvar Öğrencileri Yeşilay İçin Çalacak

29.03.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Konservatuvar öğrencileri, “Bağımlılıkla Mücadeleye” yönelik farkındalığı arttırmak amacıyla canlı müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

Sakarya Üniversitesi Vizyoner Genç Öğrenci Topluluğu ve Genç Yeşilay Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen programda Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Konservatuvar öğrencileri Emre Demirel, Eyüp Kanal, Resul Bolca ve Cahid Demirhan sahne alacak.

Vizyoner Genç Öğrenci Topluluğu ve Genç Yeşilay Öğrenci Topluluğu, canlı müzik dinletisi ile bağımlılıkla mücadeleye yönelik farkındalığı arttırarak, sürdürülebilir ve güvenli bir yaşam temin etmeyi amaçlıyor.

“Yeşilay İçin Çal” konseri 30 Mart saat 18.00’de SAÜ Kafe’de gerçekleştirilecek.