Sisli

Konsept Sanat ve İllüstrasyon

16.04.2015

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Konsept Sanat ve İllüstrasyon” konulu bir söyleşi düzenlendi.

SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Gizem Frit Amfisi’nde gerçekleşen söyleşiye konuşmacı olarak Maviturta Dijital ve Görsel Sanatlar Platformu’ndan Burak Şenol ve Ertan Ceylan katıldı. Söyleşide “Konsept Sanat ve İllüstrasyon” başlıklı bir sunum yapan Şenol ve Ceylan, konsept tasarım, konsept tasarım süreçleri, tasarımda kullanılan yöntemler ve materyaller, illüstrasyon, illüstrasyon türleri, konsept tasarım ve illüstrasyonun kullanıldığı sektörler gibi konularda katılımcılara bilgi verdi.

Söyleşi sonunda dünyadan ve Türkiye’den illüstrasyon sanatçılarının yaptıkları çalışmalardan örnekler de gösterildi.

16/04/2015 – ST