KOBİler İçin İnternet Tabanlı Strateji Eğitimi Projesi

15.06.2014
617
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Avrupa Birliği Leonardo da Vinci-Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında bir ‘Yenilik Transferi Projesi’ne ortak oldu. 

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin Ulusal Ajans’a teklif ettiği “Strateji e-Eğitim Platformu” isimli proje KOBİ’lerin stratejik düşünme ve strateji geliştirme becerilerinin geliştirilmesini amaçlıyor. 2 yıl sürmesi planlanan ve uluslararası katılımlı olan projeye yurtiçi ve yurtdışından kamu ve özel sektör kuruluşları katkı veriyor. Projeyi Sakarya Üniversitesi adına Yard.Doç.Dr. Mahmut Hızıroğlu yürütüyor.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde yürütülen projeye, Türkiye’den Sakarya Üniversitesi ve KOSGEB, Belçika’dan bir danışmanlık firması olan Phoenix, Fransa’dan The Chamber of Trades and Crafts of Vaucluse, Avusturya’dan bir araştırma kuruluşu olan Multidisciplinary European Research Institute Graz gibi kuruluşlar katkı sunuyor. Proje ile hem Türkiye’de hem de ortak kuruluşların ülkelerindeki KOBİ’lerde başarıyı etkileyen kritik faktörlerin neler olduğu, bu faktörlerin KOBİ’lerin başarını nasıl etkileyebileceği, stratejik planlama yapılırken ne tür analiz araçların ne şekilde kullanılabileceği ve ne tür stratejilerin uygulanabileceği gibi konularda bir e-eğitim platformu üzerinden sahip/yöneticilerin eğitilmesi mümkün olacak.

17/06/2014 – HM


617 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.