Kırkpınar MYO’da Turizm Haftası Şenliği

16.04.2015

Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Turizm Haftası Şenliği”, renkli görüntülere sahne oldu.

Kırkpınar Turizm MYO Müdürü Yrd. Doç. Hümeyra Taşçıoğlu Baysal’ın yönetiminde gerçekleşen şenlikte, MYO öğrencileri, hazırladıkları stantlarda Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesine ait yöresel mutfaklara, tarihi ve kültürel değerlere ait örnekleri sergiledi.

SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, Sapanca İlçe Kaymakamı Gökhan Azcan ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlik, gün boyu ziyaretçi akınına uğradı. SAÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri de seslendirdikleri parçalarla katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Etkinliği her yıl üzerine bir şeyler katarak daha geniş bir kitle ile paylaştıklarını ifade eden MYO Müdürü Hümeyra Taşçıoğlu Baysal, düzenlenen bu şenliklerdeki amaçlarının toplumda turizm bilincinin daha da artmasına katkı sağlamak olduğunu söyleyerek, etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.

16/04/2015 – ST