King Abdulaziz Üniversitesi’nden Ziyaret

King Abdulaziz Üniversitesi’nden Ziyaret
17.03.2016
1.604
A+
A-

Suudi Arabistan King Abdulaziz Üniversitesi Öğretim Üyesi ve King Abdulaziz Üniversitesi İlim Vakfı Başkanı Dr. İsam Hasan Kevser, Rektör Elmas’ı ziyaret etti.

Suudi Arabistan King Abdulaziz Üniversitesi Öğretim Üyesi ve King Abdulaziz Üniversitesi İlim Vakfı Başkanı Dr. İsam Hasan Kevser, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay ve öğretim üyeleri Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve Yrd. Doç. Dr. Ekrem Gülşen de hazır bulundu.

King Abdulaziz Üniversitesi İlim Vakfı olarak yurt dışındaki üniversitelere öğrenci yollama projeleri olduğundan bahseden Dr. İsam Hasan Kevser, proje kapsamında Sakarya Üniversitesine de öğrenci göndermek istediklerini belirtti. Sakarya Üniversitesi olarak uluslararası iş birliklerine büyük önem verdiklerini belirten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, gerekli hukukî zeminin oluşması durumunda Suudi Arabistan’dan öğrenci kabulüne sıcak baktıklarını ifade etti.

Ziyaretin ardından Sakarya Üniversitesi’nin çeşitli birimlerini gezen Dr. İsam Hasan Kevser, Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (TÖMER) ziyaret ederek, Merkez Müdürü Doç. Dr. Alpaslan Okur’dan yabancı öğrencilere Türkçe öğretimi konusunda bilgi aldı.

17.03.2015 – YC


1.604 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.