Kaynak Eğitimi

Kaynak Eğitimi
09.05.2013
713
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Ariye Meslek Yüksekokulu öğrencileri MIG/MAG Kaynak Eğitimi’ne katıldı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Arifiye Meslek Yüksekokulu Kaynak Teknolojisi” ve “Oto Boya ve Karoseri” programı öğencileri, Otokar Fabrikası’nda Uygulamalı MIG/MAG Kaynak Eğitimi’ne katıldı.

Ariye MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Samet Çelebi ve Otokar fabrikası üretim biriminde görevli Teknik Eğitmen Mustafa Özmen organizasyonu ile gerçekleştirilen eğitime, Arifiye MYO’lu öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Eğitme Kaynak Teknolojisi Program Başkanı Günhan Bayrak ve Kaynak Tekn. Öğ. Gör. Bülent Kılınç’ta katıldı.

Teknik Eğitmen Mustafa Özmen tarafından MIG/MAG kaynak teknikleri ile ilgili teorik eğitimin verilmesinin ardından, fabrikada bulunan kaynak uygulama alanında öğrencilerin hepsine uygulama yaptırıldı.

Kaynak öncesi ve kaynak sırasında uyulması gereken güvenlik tedbirlerinde ele alındığı eğitimde, gerekli ekipmanlar uygulama yapan her öğrenciye giydirildi. MIG/MAG kaynağı ile ilgili makine ayarlarının yapılması, gaz ayarlarının yapılması ve uygulama teknikleri detaylı bir şekilde gösterildi.

09/05/2013 – YC


713 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.