Kaymakamdan Sapanca MYO’a Ziyaret

22.02.2016

Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Mehmet Özen, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Erdinç Cesur ve Yüksekokul Sekreteri Emin Soylu ile birlikte Peyzaj ve Süs Bitkileri üretim ve uygulama seralarında yetiştirilen bitkileri inceleyen Kaymakam Süleyman Yıldırım daha sonra öğrenciler ile ders ortamında sohbet etti.

Sapanca Meslek Yüksekokulu öğretim eemanlarını ayrı ayrı odalarında ziyaret eden Kaymakam Süleyman Yıldırım, Yüksekokul  Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen’den Sapanca Meslek Yüksekokulu ile ilgili bilgiler aldı. Müdür Özen, Kaymakam Yıldırım’a göstermiş olduğu ilgiden ve vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür etti.

22/02/2016 – Sapanca MYO