Katar Üniversitesi’nden Ziyaret

Katar Üniversitesi’nden Ziyaret
12.04.2016
643
A+
A-

Katar Üniversitesi Şeria ve İslam Araştırmaları Fakültesi Dekanı Prof. Yousef Mahmoud Al-Siddiqi, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Şubat ayında imzalanan işbirliği protokolünün uygulama alanları hakkında Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile görüşen Katar Üniversitesi Şeria ve İslam Araştırmaları Fakültesi Dekanı Prof. Yousef Mahmoud Al-Siddiqi, Sakarya Üniversitesi ile bazı ortak projeler yürütme istediklerini ifade etti.

Prof. Yousef Mahmoud Al-Siddiqi, Katar Üniversitesi’nde tüm bölümlerin akreditasyonunu hedefledikleri ve bu konuda Sakarya Üniversitesi’nin tecrübelerinden yararlanmak istedikleri belirtti. Katar Üniversitesi ile ortak projeler yürütmeye hazır olduklarını belirten Rektör Elmas, Sakarya Üniversitesinde 40 bölümün akredite olduğunu ve bu konudaki tecrübelerini Katar Üniversitesi ile paylaşmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay ve Sakarya Üniversitesi Mevlana Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın da hazır bulunduğu görüşmenin sonunda Rektör Prof Dr. Elmas tarafından konuk dekana hediye takdim edildi.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni de ziyaret eden Prof. Yousef Mahmoud Al-Siddiqi, Dekan Prof. Dr. H. Mehmet Günay ve öğretim üyeleriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

12.04.2016 – YC


643 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.