Kan Bağışı Kampanyası Başladı

26.04.2016

Sakarya Üniversitesi’nde kan bağışı kampanyası başladı.

Sakarya Üniversitesi Kızılay Topluluğu ve Serdivan Kızılay Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası başladı.

SAÜ Helikopter Pisti’nde başlayan kan bağış kampanyası öğrenci, idari ve akademik personel tarafından yoğun ilgi gördü.  “Hedef 2016” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyası, geçen yıl alınan 1877 ünite kan ile rekor kırmıştı. Sakarya, Kocaeli, Düzce, Afyon, Kütahya, Bursa, Karabük ve Zonguldak’tan gelen Kızılay ekipler, gece 12’ye kadar kan alımına devam edecek.

Şenlik havasında geçen kan bağışı kampanyası, müzik dinletileri, yemek ve çeşitli etkinliklerle gün boyu devam edecek.

26/04/2016 – MA