Kalpten Kalbe Mektubunuz Var

29.04.2016

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri ‘Kalpten Kalbe Mektup Var’ projesi kapsamında SAÜ Esentepe Kampüsü’nde bir etkinlik düzenledi.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümü öğrencileri Nazmiye Budak, Halide Koçer, Sevgison Kuş, Zümre Üzel, Tuğba Özveren, Özge Karagöz, Büşra İnal, Fatma Kaya Sosyal Hizmet Kuram ve Yaklaşımları dersi kapsamında Doç. Dr. Mehmet Zafer Danış koordinatörlüğünde ‘Kalpten Kalbe Mektubunuz Var’ projesini gerçekleştirdi.

Proje içeriğinin toplumdaki kanser hastalarının, down sendromlu çocuğa sahip olan ailelerin, engelli bireylerin ailelerinin, diyaliz hastası ve organ nakli olan kişilerin yaşadıkları zorlukları topluma aktarmak ve farkındalık yaratmak olduğunu ifade eden öğrenciler, projeyi 30 Nisan 2016 tarihinde Sakarya Kentpark’ta da gerçekleştireceklerini söyledi.

28/04/2016 – MA