KADEM ile SAÜKAM’dan ’15 Temmuz’ Sempozyumu

KADEM ile SAÜKAM’dan ’15 Temmuz’ Sempozyumu
17.10.2016
650
A+
A-

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ile Sakarya Üniversitesi Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜKAM) işbirliğinde “Akademik Büyüteç ile 15 Temmuz” sempozyumu düzenleniyor.

İstanbul’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde 19 Ekim Çarşamba günü yapılacak sempozyuma Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas da katılacak. Rektör Elmas, sempozyumun ikinci oturumunun moderatörlüğünü üstlenecek.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi şehit olan Prof. Dr. İlhan Varank anısına düzenlenen sempozyum, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Sekreteri İbrahim Kalın ve KADEM Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz’ın konuşmalarıyla başlayacak.

Açılış konuşmalarının ardından iki oturumla devam edecek olan sempozyumun birinci oturumunun moderatörlüğünü İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl yapacak. Birinci oturumda İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu “Tarihi ve Güncel Boyutlarıya 15 Temmuz”u, İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Oğurlu “Hukuki Açıdan Darbeler”i, Marmara Üniversitesi İlahiyat Din Eğitimi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı “Eğitimde Adım Adım FETÖ”yü anlatacak.

Sempozyumun ikinci oturumunun moderatörlüğünü ise SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas üstlenecek. Oturumda, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Süleyman Elik “Ulusal ve Uluslararası Platform” adlı bir sunum yaparken, “İletişim ve Lobicilik” konusunu İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Özkır, “Akademik Görünüm”ü ise Yüksek Öğretim Kurulu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sezer Şener Komşuoğlu anlatacak.

Sempozyumda ayrıca merhum İlhan Varank’ın anısına bir de video gösterimi olacak.

17-10-2016 / ST
650 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.