‘İyi Ki Doğdun Peygamberim’

24.04.2015

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Fîhî Mâ Fih Öğrenci Topluluğu öğrencileri, Kutlu Doğum kapsamında çocuklara kutlu doğum heyecanını yaşadılar.

Kutlu Doğum dolayısıyla 18 Nisan Cumartesi günü Kent Parkta çocuklarla bir araya gelen öğrenciler, “İyi ki Doğdun Peygamberim” adlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Çok sayıda çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, velilerin de büyük beğeni ve takdirlerini topladı.

Etkinlikte 400 balon dağıtımının yanında hadis konulu boyama, çocuklar için yüz boyama, ilahi eşliğinde çocuk oyunları,  halat çekme,  ip atlama, çuval yarışı, çocuklarla sohbet, futbol gibi aktiviteler yapıldı. Sorulan sorulara doğru cevap veren ve yarışmalarda birinci olan öğrencilere hediyeler verildi.