İstanbul’un İzinde Anadolu’dan Çizgiler 2

05.03.2014

“İstanbul’un İzinde Anadolu’dan Çizgiler 2” konulu hat sanatı, sergi ve semineri Gebze Kültür Merkezi’nde açılacak.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk-İslam Sanatları öğretim üyesi Hattat Yrd. Doç. Dr. Mehmet Memiş ve Türkiye’nin dokuz farklı ilinde hat sanatını icra etmekte olan talebelerinin çalışmalarından oluşan “İstanbul’un İzinde Anadolu’dan Çizgiler 2” konulu sergi 7 Mart 2014 Cuma Günü saat 16:00 da Gebze Kültür Merkezinde açılacak.

Gebze Belediyesi tarafından organize edilen serginin açılışını müteakip, Prof. Uğur Derman, Hattat Hasan Çelebi, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Öksüz ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Memiş’in konuşmacı olarak katılacakları seminer de düzenlenecek.

05/03/2014 – YC