İşletmeler İçin Öğrenci Talepleri Başladı

25.12.2013

Sakarya Üniversitesi’nin nitelikli eleman yetiştirilmesi amacıyla başlattığı 3+1 eğitim sisteminde, bahar yarıyılı için öğrenci talebi başvuruları başladı.

Meslek Yüksekokulları öğrencilerinin kendi alanlarında bir dönem ve tam zamanla işletme eğitimi devam ediyor. Yaklaşık 2 bin öğrencinin uygulama eğitimiyle iş hayatı tecrübesine katkı sağlayan projenin bahar yarıyılı için başvurular alınmaya başlandı.

İşletmeler, http://www.muys.sakarya.edu.tr/ adresinden talep edecekleri öğrenci alan türünü ve sayısını bildirebilecekler.

Sisteme dahil olmak isteyen işletmeler de yine aynı adresten kayıt yaptırarak öğrenci talebinde bulunabilecekler. 3+1 sistemiyle iş dünyası beklentilerini karşılayacak nitelikli eleman yetiştirme fırsatı bulurken, öğrencilerin de iş tecrübesi ve iş imkanı yaşamalarına fırsat veriliyor.

25/12/2013 – YC