İşletme Fakültemiz Uluslararası Alanda Önemli Adımlar Atıyor

İşletme Fakültemiz Uluslararası Alanda Önemli Adımlar Atıyor
01.06.2023
1.536
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İşletme Fakültesi 2023 yılının ilk çeyreğinden itibaren uluslararası iş birliklerini geliştirme faaliyetleriyle ilgili önemli adımlar atıyor.

SAÜ İşletme Fakültesi, Rusya’nın önde gelen İşletme Okullarından Ranepa Institute of Business Studies (IBS RANEPA) ve URAL Federal University (Graduate School of Economics and Management) ile Memorandum of Understanding (MoU) + Öğrenci ve Akademik Personel Değişim Protokolleriyle ilgili süreçleri tamamladı.

Bu doğrultuda İşletme Fakültesi, ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını arttırmak için broşürler, tanıtım kitapçıkları ve materyaller paylaşıyor. Ayrıca partner üniversitelerle toplantılar yaparak ortak çalışma konuları ve ilgili araştırmacıları belirleyerek ortak yayın ve proje faaliyetleri geliştirmek için ilk adımlarını attı. İşletme Fakültesi SAÜ Rektörlüğü aracılığıyla ortak program yürütülmesi amacıyla Universiti Putra Malaysia (UPM), School of Business Economics and Management ile görüşmeler gerçekleştirerek bu üniversite ile ortak akademi programları yürütme konusunda önemli kararlar aldı.

SAÜ İşletme Fakültesi, Erasmus+ KA171 iş birliği projeleri kapsamındaki dört adet başvuruyu tamamlayarak Uluslararası değişim programlarının mevcut kontenjan sayısının artırılması ve nitelikli iş birliklerinin geliştirilmesi adına çalışmalarına devam ediyor.


1.536 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.