İş Fikri Olana Sakarya Teknokent’ten Ofis İmkanı!

10.11.2015

Adaptto-Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik ve Şirketleşme Birimi tarafından düzenlenen ‘Girişim Atölyesi 2015’ 2’nci dönem çağrıları başladı.

Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile üniversitelerden son 5 yıl içerisinde mezun olmuş kişilerin başvurabileceği çağrıda, inovatif ar-ge niteliği olan teknoloji tabanlı fikirler değerlendirilecek. Ar-ge niteliği olan, katma değeri yüksek ve inovatif iş fikirlerini destekleyen Girişim Atölyesi, fikirlerin şirketleşmesini sağlayan bir ön kuluçka programı olacak.

Girişimcileri, mentorler ve profesyoneller ile buluşturulup tecrübe paylaşımını sağlayan, girişimlere fon desteği bulmak adına yatırımcılar ile buluşturan bir girişimcilik merkezi olan Girişim Atölyesi’nde, fon desteği sağlanan girişimler Adaptto Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi’nde şirketleştirilip ve iş fikrinin ticarileşmesi sağlanacak ve 12 ay boyunca ücretsiz ofis tahsis edilecek.

Girişim Atölyesi’ne online başvurular 15 Şubat 2016 tarihine kadar sürecek.

Girişim Atölyesi hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.girisimatolyesi.net adresine tıklayınız.

10.11.2015 – MA