İrfan Gürkan Çelebi, KitapFest’in Konuğu Oldu

İrfan Gürkan Çelebi, KitapFest’in Konuğu Oldu
16.05.2022
1.078
A+
A-

Sakarya Üniversitesinin (SAÜ) düzenlediği SAÜFEST’e konuk olan yazar İrfan Gürkan Çelebi, “Sanal kahraman cımbızlanmış bir yöntemle hareket eder.” dedi.

Sakarya Üniversitesinin düzenlediği SAÜFEST kapsamında KitapFest’e yazar İrfan Gürkan Çelebi Konuk oldu. Sevenleriyle kitap festivali alanı konferans çadırında buluşan yazar katılımcılara çeşitli tavsiyelerde bulundu. Başarılı olmak için kitap okumanın yanında örnek bir şahsiyetin benimsenmesi gerektiğinin altını çizen usta kalem, “Sanal kahraman cımbızlanmış bir yöntemle hareket eder. Seçtiğiniz kahramanlar iyilikle ilgili olsun.” dedi.

Başarılı olmanın yollarından bahseden Gürkan Çelebi, “Sınav soruları uzun ve cevabı içinde. Aslında sınavı yapanlar sizden sorunun cevabını bilmenizi istemiyor. Zira soruların cevapları her yerde var. Asıl olay sizin okuma ve anlama kabiliyetinizi geliştirmek, ölçmek. Hazırlık sürecinde başarılı olmak için ise bol okuyun, başarılı birisini takip edin.” ifadelerini kullandı.

“Mutlu olmak için kararlar alın”

Kişisel gelişim kitaplarını okumamayı öneren İrfan Gürkan Çelebi, kişisel gelişimin tek bir ilkesi olduğunu söyleyerek, “Kişisel gelişim kitapları tek bir ilke vardır. ‘Sen kazanmalısın. Dostun, arkadaşın, baban, ailen, buna engel oluyorsa yık geç.’ Yıkarsın ama tüm hayatın üzüntüyle geçer. Yıkıp geçmenin ise acısı geçmez. Mutlu olmak için kararlar alın. Güzel netice çıkarmak için çabalayın ancak birilerini mutlu etmek içinde yaşayın.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yazar İrfan Gürkan Çelebi kitapseverlerin kitaplarını imzaladı.

Haber: Melike Sarıkaya


1.078 kez görüntülendi.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.