Irak İnsani Gelişim Üniversitesi’nden Ziyaret

Irak İnsani Gelişim Üniversitesi’nden Ziyaret
24.05.2016
896
A+
A-

Irak İnsani Gelişim Üniversitesi’nden (Câmiatu’t-tenmiye el-beşeriyye) bir heyet, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Mariwan Ahmed Rasheeed başkanlığındaki heyette Hukuk ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anwar Muhammed Faraj ile Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Dr. Rauf Kareem Mahmoud yer aldı.

Ziyarette Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi’nin (SABİS) İnsani Gelişim Üniversitesi’ne transfer edilmesi imkânları ele alındı.

Sakarya Üniversitesi Mevlana Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın da hazır bulunduğu görüşmenin sonunda iki rektör tarafından SAÜ Ortadoğu Enstitüsü ile İnsani Gelişim Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi arasında ortak sempozyumlar düzenlenmesi ve öğretim elemanı ve öğrenci değişimini içerek protokol imzalandı.

Konuk heyet daha sonra Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ve Prof. Dr. Atilla Arkan’ı da makamlarında ziyaret etti. Ardından Ortadoğu Enstitüsü’ne giderek müdür yardımcıları Doç. Dr. Tuncay Kardaş ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Numan Telci’den enstitünün faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

24/05/2016 – HAY


896 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.