İngilizce Hazırlık Öğrencilerine Oryantasyon

21.09.2017

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından bu yıl hazırlık eğitimi alacak öğrencilere yönelik ‘Oryantasyon Programı’ düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programda Yabancı Diller Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Timuçin, öğrencilere yıl içinde İngilizce hazırlık eğitimi, sınav sistemi, akademik takvim, Erasmus-Farabi öğrenci değişimi, dönem içinde kullanılacak bilgisayar destekli eğitim programı konuları hakkında bilgiler verdi.

İngilizce Hazırlık sınıflarına kaydolan öğrenciler için Seviye Tespit Sınavı gerçekleştirileceğini belirten Doç. Dr. Timuçin, bu sınavın öğrenciler için önemli olduğunu ifade etti. Timuçin, yeni sınıfların oluşturulmasında bu sınav sonuçlarının etkili olacağını sözlerine ekledi.

21/09/2017 – MA