İletişim ve Medya Dubai’de Tartışıldı

11.02.2014

International Trends and Issues in Communication & Media Conferans (ITICAM) Dubai Holiday Inn Sharjah Otel’de gerçekleştirildi.

5-7 Şubat tarihleri arasında yapılan konferansa YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Hitit Üniversitesi Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan katıldı.

İletişim ve medyada eğilimler ve sorunların uluslararası düzeyde ele alındığı konferansın açılış konuşmalarını Prof.Dr. Durmuş Günay, Prof. Dr. Murat Barkan, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. H.Ferhan Odabaşı, Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Buket Akkoyunlu tarafından gerçekleştirildi.

11/02/2014 – YC