İletişim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

İletişim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
05.01.2022
837
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı, pandemi tedbirlerine uygun olarak düzenlendi. Toplantıya İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güzel ve Dr. Öğr. Üyesi Mikail Uğuş, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.

Konuşmasına önümüzdeki bahar döneminin hayırlı olması temennisiyle başlayan Dekan Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, sözlerine 2021-2022 güz döneminde yapılan akademik, kültürel ve sosyal etkinlikler hakkında bilgi vererek devam etti.

Eğitim-öğretim faaliyetlerine değinen Prof. Dr. Adıgüzel, pandemi nedeniyle getirilen kısıtlamalara rağmen, akademik ve kültürel faaliyetler açısından dolu ve verimli bir dönem geçirildiğini ifade ederek, akademik personele teşekkür etti.

Dekan Adıgüzel, bahar döneminde yapılacak eğitim faaliyetleri planlamalarından bahsettikten sonra sözü akademik personele verdi.

Bölüm başkanlarının değerlendirmede bulunduğu ve akademik personelin görüş ve önerilerini ifade ettikleri bölümün ardından toplantı sona erdi.


837 kez görüntülendi.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.