Gök Gürültülü

İlahiyat Öğrencilerinden Bursa Gezisi

15.05.2015

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri Bursa’ya gezi düzenledi.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Fîhi Mâ Fih Öğrenci Topluluğu tarafından Bursa’ya düzenlenen ve Osmangazi Zafer Camisi'nde kılınan sabah namazıyla başlayan gezi, Bursa'daki Üftâde Hazretleri ziyareti ve Balibey Hanı’ndaki sabah kahvaltı ile devam etti.

Döneminin en büyük camisi olarak tarihe geçen yirmi kubbeli Bursa Ulu Camii'nin her bir köşesinde rehberin bilgilendirmesi ile ecdâdın camiye nakşedilen hat yazılarını ve hattatlarını daha iyi tanıyabilme imkanı bulan katılımcılar, sonrasında UNESCO dünya Mirası listesine giren Cumalıkızık Köyünü gezdiler.

Emir Sultan, Yeşil Türbe, Yeşil Camii ziyaretlerinden sonra kısa bir şehir turu yaparak Ulu Çınar’ı görme fırsatı buldular.

Bursa gezisinden duydukları memnuniyeti belirten İlahiyat Fakültesi öğrencileri,  SAÜ Fîhi Mâ Fih Öğrenci Topluluğu'na ve yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

15/05/2015 – YC