İlahiyat Fakültesinde Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi Verilecek

İlahiyat Fakültesinde Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi Verilecek
10.10.2022
978
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesinde İlahiyat Alanında “Proje Hazırlama ve Yürütme Tecrübe Paylaşımı Eğitimi” verilecek.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından desteklenen TR42/22/TD/0036 numaralı proje kapsamında verilecek olan eğitimle İlahiyat alanında araştırma projesi yazma ve yürütme, farkındalık ve becerilerinin geliştirilmesini amaçlanıyor. Bu kapsamda İlahiyat Fakültelerinde yeni proje fikirleri geliştirmek, proje yazımını kolaylaştırmak ve hali hazırdaki projeleri desteklemek için alanda deneyimli bir eğitmen tarafından eğitim verilecek.

Eğitim etkinliği sonunda katılımcıların sosyal ve beşeri bilimler, özelde ise İlahiyat alanında TÜBİTAK, BAP ve Teknoloji Transfer Ofisleri’nin proje destekleri hakkında bilgi sahibi olması amaçlanıyor.  5-6 ve 12 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İlahiyat alanında proje yazmaya ihtiyaç duyan araştırmacılara yönelik toplam 18 saatlik eğitimin ilk iki gününde araştırma projesi hazırlama konusunda teorik eğitim verilecek. Üçüncü günde ise katılımcıların proje fikirleri veya proje örnekleri üzerine panel çalışmaları yürütülecek. 5-6 Kasım tarihlerindeki teorik eğitimler İlahiyat Fakültesinde yüz yüze gerçekleştirilecek. 12 Kasım’da yapılacak panel eğitimlerine ise online katılınabilecek.

Eğitime Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın sorumluluk alanındaki, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce ve Bolu illerindeki İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerinde görevli öğretim elemanları ve doktora öğrencileri başvurabilecek. Eğitim programına katılmak isteyenlerin aşağıdaki linkten 24 Ekim tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Program sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Başvuru linki: https://docs.google.com/forms/d/1cwCr139QUbrmnYbHXqYvr1iTDaQZ1yEDPQUvCVGBgBE/viewform?ts=6331e903&edit_requested=true 


978 kez görüntülendi.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.