İlahiyat Fakültesi Yemek Daveti

17.11.2016

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde yeni unvan alan akademik personeller için yemek organizasyonu düzenlendi.

SAÜ İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Mehmet Memiş, Doç. Dr. Süleyman Kaya, Yrd. Doç. Dr. Muhammed Ali Bağır ve Yrd. Doç. Dr. Ayşe Şentepe’nin unvan değişikli nedeniyle yemek organizasyonu düzenlendi.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ve Prof. Dr. Atilla Arkan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay ve akademisyenler ve idari personel bir araya geldi. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yeni unvan alan öğretim üyelerini tebrik ettikten sonra İlahiyat Fakültesi için merkez kampüste yapılan binaların yakın zamanda biteceği müjdesini verdi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, geleneksel hale gelen bu organizasyonların fakülte personeli arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirdiğini ifade ederek yeni unvan alan öğretim üyelerini tebrik etti.

Etkinliğin sonunda, unvan alan akademisyenlere hediye takdim edildi.

17/11/2016 – MA