Mevzi Sağanak

İlahiyat Fakültesi Veda Gecesi

07.06.2016

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Veda Gecesi düzenlendi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen geceye SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Atilla Arkan, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Kur’an tilavetiyle başlayan program Dekan Prof. Dr. H. Mehmet Günay’ın açılış konuşmalarıyla devam etti. Konuşmasında öğrencileri tebrik edip bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Prof. Dr. Günay, ilahiyat misyonunu hiçbir zaman unutmamaları ve iyi bir eğitim alarak kendilerini geleceğe hazırlayan fakülteleriyle bağlarını hiçbir zaman koparmamaları tavsiyesinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas değerlerimizin nesillere ulaştırılmasında ilahiyat mezunlarının çok büyük görevler düştüğünü belirterek bu çerçevede mezunlara iletişim becerilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerin veda gecesini kutlayan Rektör Elmas, programın hazırlanmasına özellikle büyük emeği bulunan bayanların geleceğin birer iyi anne adayı olduklarını ifade ederek hepsine başarılar diledi.

Protokol konuşmaların ardından ilahi dinletileri, slayt gösterisi, plaket takdimi ve İl Müftüsü İlyas Serenli’nin duasıyla devam eden program öğrencilerin yemin ve kep töreni ile sona erdi.

07.06.2016 – MA