Gök Gürültülü

İlahiyat Fakültesi Öğrencilerinden Fotoğraf Gezisi

17.04.2018

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri 14 Nisan Cumartesi günü Çiğdem ve Dikmen Yaylaları’na fotoğraf gezisi düzenledi.

Arş. Gör. Hüseyin Can’ın koordinatörlüğünde fotoğraf sanatçısı Cihat Çavdar’ın eğitmenliğinde teorik temel fotoğraf eğitimlerini tamamlayan İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Çiğdem ve Dikmen Yaylalarına fotoğraf gezisi düzenlediler. Öğrencilerin gezi boyunca çektikleri fotoğraflar, Arş. Gör. Hüseyin Can ve fotoğraf sanatçısı Cihat Çavdar tarafından değerlendirildi.

Öğrenciler, önümüzdeki haftalarda Sakarya İlahiyat Fakültesi’nde bir fotoğraf sergisi açmayı planlamaktadır.

17.04.2018 – YC